Ku qëndron dallimi mes birrës pilsner dhe asaj lager?

2017

Në pergjithësi Birra Pilsner karakterizohet me një shije më te hidhur se ajo lager.

Share

Evente tjera

Shënoni vitin tuaj të lindjes

By submitting this form, you agree to the Cookie and Privacy policy of the Birra Peja. To learn more, please read our cookie and privacy policy...